Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Taka dziwna sprawa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, jest taka sprawa zrobilem w chuja takiego bogatego 13latka i wjebalem mu majeran zamiast zielska i mam pytanie czy moge miec przypal? Tzn za wyciaganie pieniedzy albo oszustwo? W sumie sam do mnie pisal i mnie prosil :D

TAK WIEM POJEBANE

Opublikowano

Spoko, jeszcze zadziała placebo i się ujara tym majerankiem.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

przecież jak pójdzie na policje to jeszcze go wyśmieją (a tobie dadzą złoty medal), jedynie co możesz mieć to przej.. u rodziców..

<>

Opublikowano

przecież jak pójdzie na policje to jeszcze go wyśmieją (a tobie dadzą złoty medal), jedynie co możesz mieć to przej.. u rodziców..

na jego starych mam wyjebane a moi jeszcze go wysmieja :D

HAHAHAHAHAHaahahahHAHAHAHAHAH jego ojciec do mnie dzwonil i krzyczal a po 5 min do mnie na gg pisze

''

Ejj sory za tate ale nie robmy z tego problemow zgoda nie sprzeda na psy itp takze ogarnolem sytuqcje i dla bezpieczenstwa zrywam kontak z tb .czesc

Serio sorry'' AHAHAHAHAHA ON CIAGLE MYSLI ZE TO ZIOLO HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAA

IDIOTS EVERYWHERE

Admin Cienia
Opublikowano

Fajnie miejsce aby sobie zaspamić i jebnąć +1.

Co do autora to już kiedyś robiłeś przypały, a ten temat wygląda mi na jakbyś się nudził :)

Wątpie że istnieją tacy przypałowaci ludzie.

Close that shiet plz.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Fajnie miejsce aby sobie zaspamić i jebnąć +1.

Co do autora to już kiedyś robiłeś przypały, a ten temat wygląda mi na jakbyś się nudził :)

Wątpie że istnieją tacy przypałowaci ludzie.

Close that shiet plz.

po 1 to wolne forum a po 2 łap i sie udław tacy ludzie istnieją

79i7hg.jpg

mozna zamknąć

Opublikowano

na jego starych mam wyjebane a moi jeszcze go wysmieja :D

HAHAHAHAHAHaahahahHAHAHAHAHAH jego ojciec do mnie dzwonil i krzyczal a po 5 min do mnie na gg pisze

''

Ejj sory za tate ale nie robmy z tego problemow zgoda nie sprzeda na psy itp takze ogarnolem sytuqcje i dla bezpieczenstwa zrywam kontak z tb .czesc

Serio sorry'' AHAHAHAHAHA ON CIAGLE MYSLI ZE TO ZIOLO HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAA

IDIOTS EVERYWHERE

Nie wiem czy wiesz, ale tym właśnie fragmentem podsumowałeś w odpowiedni sposób autora tego tematu.

Moje uznanie.

Trolling is a art.

Opublikowano

nie bedziesz mial przejebane..

jak on pojdzie na policje i powie o ziele to on tez bedzie mial przejebane ze kupil od niego ;dd

swoja droga, mozesz byc spokojny.

@edit

majeranek mu wpierdolić hahaha dobre -,- szczerze, sam tak zrobię xD .. hajs się będzie zgadzał ;dd

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Urzekła mnie Twoja historia.

Skoro robisz takie rzeczy, a pytasz się na forum to albo jesteś w jego wieku, albo starszy o max 2 lata, ale walisz konia przy teletubisiach.

Zrobiłeś interes życia, a teraz napisz to na facebook'u bo jeszcze tam nikt nie widział jaki z Ciebie biznesmen.

Opublikowano

Urzekła mnie Twoja historia.

Skoro robisz takie rzeczy, a pytasz się na forum to albo jesteś w jego wieku, albo starszy o max 2 lata, ale walisz konia przy teletubisiach.

Zrobiłeś interes życia, a teraz napisz to na facebook'u bo jeszcze tam nikt nie widział jaki z Ciebie biznesmen.

Jósz zamiescilem info do wyborczej wienc nie podskakój lewacka kurwo

Opublikowano

Majeran majeranem, ale jak zobaczyliby takiego lapa to z miejsca 10 lat żebyś ludzi nie męczył swoją osobą.

Trolling is a art.

Opublikowano

za majeran na 2 lata co najmniej ? czy ile ?

Nie, ale skoro napisałeś, że się Ciebie dopraszał zioła, to pomyślałem, że handlujesz, ale wcisnąłeś mu majeranek.

7m9a.png

Opublikowano

Jósz zamiescilem info do wyborczej wienc nie podskakój lewacka kurwo

Oh my master...

Wybacz, że wyskoczyłem z tą nutką krytyki skierowaną do Twojej świetlistej osoby, wiem, że mój iloraz inteligencji nie jest pierwiastkiem piątego stopnia z ilorazu inteligencji Twojego majeranku, aczkolwiek to nie forum dla dilerów

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...